26 Eylül 2017 Salı

İnternetten Zengin Olmak Mı yoksa Para Kazanmak Mı?

Türkiye'deki bir çok kişi zengin olmak istiyor, üstelik bunu internetten yapmak istiyor ama bu sanıldığı kadar basit bir iş değil. Tabi ki doğru yöntemler kullanıldığı müddetçe ve başarılı stratejiler izlendiği sürece internetten para kazanarak zenginlik merdivenlerini her geçen gün hızlı bir şekilde çıkabilirsiniz ama bu yeni başlayanlar için biraz zorlu bir süreçtir.

İnternetten Zengin Olmak İstiyorum

Uzun bir aradan sonra yeni makalemle sizlerleyim arkadaşlar. Bugün internetten zengin olmak mı yoksa internetten para kazanmak mı daha kolay sorularına yanıt arayacağız. Öncelikle şunu açık bir şekilde dile getirmem gerekiyor, internet dediğimiz dünya neredeyse ucu bucağı olmayan ve her türlü alavere dalaverenin döndüğü, kimine göre pis bir ortam, kimine göre de bir nimet sayılabilecek bir teknoloji. Bu elbette kişiden kişiye kullanım tarzına göre değişmektedir. Bazı insanlar interneti iyi yönde kullanır ve bundan sonuna kadar faydalanırken bazıları ise sadece kötü niyetli işleri için kullanarak interneti kirletir.

Unutmamamız gereken bir husus vardır ki o da; bugün kullandığımız internet yani bizim girdiğimiz internet siteleri, internet dünyasının oldukça küçük bir kısmını oluşturuyor. Öyle ki bu oran %10'un altında olduğu söyleniyor. Hal böyle olunca insan ister istemez soruyor, geriye kalan %90'lık içerik nedir ve nelerden oluyor. Uzmanlar bu oranın uygunsuz içeriklerden ve yasa dışı bir takım materyallerden oluştuğunu dile getiriyor.

Peki biz bu durumda neler yapmalıyız?

İnternetten zengin olabilmek için öncelikle internetten para kazanma yollarını iyi bilmemiz gerekiyor. Akabinde ise iyi bir uygulama yöneticisine sahip olmamız lazım yani bize bu işlerde yardım edebilecek birilerine ihtiyacımız var. Bunu da OnlineDarphane Eğitimleri ile kolaylıkla alabiliriz.

Ufak bir parantez açarak internetten para kazanma ürünlerinin modasının geçtiğini ve artık bu ürünlerin işe yaramadığını belirten bir çok internet kullanıcısına gönderme yapmak istiyorum. Bu iş 2010 yılında Türkiye'de zirve noktasına ulaşmış ve günden güne gerilediği görülmüştür. Ancak günümüzde yeni bir parlama söz konusudur. İnsanlar halen internetten para kazanmak ve bu kazançlarını katlayarak zenginliğe bir adım daha yaklaşmak istiyorlar. Bunun için öncelikle nereden ve nasıl başlanması gerektiği ve hemen hemen her konuda başınız sıkıştığında size yardım edebilecek birilerinin olması gerektiği neredeyse şarttır. Bunu günümüzde OnlineDarphane Eğitimleri ile kolaylıkla gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Yani internetten para kazanma eğitimleri denilince akla gelen bir kaç site var, bunların içinde en iyisi olmaya aday olanı ise OnlineDarphane V5.00 Eğitimleridir. Ufak dedim ama oldukça büyük bir parantez olmuş, neyse sonuç olarak arkadaşlar internetten para kazanabilmek için hiç şüphesiz size yol gösterecek birilerine ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu boşluğu ise OnlineDarphane İnternetten Para Kazanma Eğitimleri ile kolaylıkla çözebilirsiniz.

Gelelim asıl konumuza...

Nasıl Zengin Olurum?

İnternetten zengin olmak için o kadar çok yol var ki hangi birisini buraya yazacağımı inanın bende bilmiyorum. Her zaman olduğu gibi illegal yollar çok daha fazladır ama bu yolların sonu genellikle kötü bittiği için baştan uyarımı yapmak istiyorum, sakın ama sakın en ufağına, en masumuna bile bulaşmayın!...

Bunun dışında legal yollar da bir o kadar fazladır ama bazıları çok kazandırır bazıları ise az... Bunu deneyerek hep birlikte göreceğiz.

Hadi başlayalım arkadaşlar...

Zengin Olmak İçin Affiliate Marketing'i Deneyin!



İnternetten zengin olmak olmak için affiliate marketing sistemini deneyebilirsiniz. Üstelik artık satış ortaklığı yapmak yerine, kendinize basit bir ürün bile hazırlayabilir ve ürün sahibi olarak bu işe girebilirsiniz. Eskiden ürün sahibi olmak bugüne nispeten çok daha zordu ama günümüz teknolojisi ile birlikte artık internette ürün sahibi olabilir ve ürünlerinizi yüz binlerce kişi tarafından satılmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için, ODV5.00 Eğitiminin #02 numaralı bölümüne göz atabilirsiniz.

Geçelim diğer bir yönteme...

Zengin Olmak İçin Blog Yazarlığı'nı Deneyin!



Blog yazarlığı yıllardır binlerce kişi tarafından uygulanmaya çalışılıyor ama uygulayabilen kişileri sayısı da bir o kadar az. Çünkü internetten blog yazarak para kazanmak ciddi bir emek ister, bu işte öyle sıradan ve ucuz makalelere içeriklere yer yoktur. İnternete girdiğiniz her içerik son derece kaliteli ve başarılı olmalıdır aksi taktirde insanlar yazdıklarınızı ve dolayısıyla blogunuzu beğenmeyeceklerdir. Bu yöntemi Türkiye'de öğreten bir çok yer olmasına rağmen, kaliteli bir şekilde öğrenmek istiyorsanız, ODV5.00 güncellemesinin #07 numaralı bölümüne göz atabilirsiniz.

Zengin Olmak İçin E-Ticaret'i Deneyin!



İnternetten zengin olmak için en doğru yollardan birisidir e-ticaret. Çünkü e-ticaret normal ticarete göre çok daha kolaydır. Normal şartlarda herhangi bir sektör üzerine ufak bir dükkan açmak için bile on binlerce lira sermaye gereklidir. Ancak e-ticarette bu son derece kolaydır çünkü açacağınız bir site ve bu site için gerekli alt yapı yazılımı işinizi görecektir. Bunları yapabilecek çeşitli firmalar olmakla birlikte, çeşitli webmaster forumlarında çok daha ucuza yaptırabileceğiniz kişiler bulabilirsiniz. Eğer ticarete merakınız varsa ve bir şeyler satarak para kazanma niyetindeyseniz E-Ticaret tam size göre bir seçenektir arkadaşlar. Vakit kaybetmeden bu işe girmenizi tavsiye ederim...

Zengin Olmak İçin Google AdWords ve Google AdSense'i Deneyin!



Google AdWords'ü kullanarak web sitenize ziyaretçi çekebilir ve Google AdSense reklamlarını doğru şekilde uyguladığınız müddetçe başarılı kazançlar elde edebilirsiniz. Üstelik bu durum bir süre sonra Google AdWords'e gerek kalmadan dahi yapılabilir bir hal aldığında sadece AdSense gelirleri bile size yeterli olacaktır.

Zengin Olmak İçin SEO Hizmeti Vermeyi Deneyin!



SEO hizmeti vermek son yılların popüler kazanç metotlarından birisidir. Eğer bu işte ustalaşır ve artık insanlara SEO hizmeti verebilecek konuma gelecek olursanız, açıkça söylemeliyim ki çok ciddi oranlarda paralar kazanabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, seo hocası Türkiye'de bu işin öncüsüdür. SEO hocası internetten para kazanmak isteyenlere büyük bir ilham kaynağı oluyor.

Zengin Olmak İçin İçinizdeki Sesi Dinleyin!



İnternetten para kazanıp zenginliğe giden yolun en önemli noktası sevdiğiniz işi yapmaktan geçiyor. Çünkü bir kişi, bir şeyi ne kadar çok seviyor ve o kadar çok o iş için uğraşıyorsa başarı neredeyse kaçınılmaz olacaktır. İnsan sevdiği şeyleri yaparak internetten para kazanabilir. Bu bir hobi olabilir, bir yetenek olabilir, bir ihtiyaç olabilir, kısacası aklınıza gelebilecek hemen hemen her şey olabilir, yeter ki gerçekten yapmak isteyin. Eğer bu işi ciddi şekilde kendinize uyarlarsanız ve internetten para kazanmaya niyetlenirseniz unutmayınız ki başarı er ya da geç Allah izin verdiği müddetçe gelecektir...

Sormak istediklerinizi ve nasıl zengin olurum gibi tüm sorularınızı yorum alanından sorabilirsiniz arkadaşlar.

Hayırlı ve bol kazançlar dileklerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder